diensten

1- Beleggingsadviezen

Investeren in onroerend goed is over het algemeen een lange termijn investering. Instappen in een nieuwbouwproject biedt over het algemeen het meeste rendement. Locatie & kwaliteit zijn doorslaggevend en juist daarom is onze rol belangrijk. Wij zijn bekend met de regio en weten wie er lokaal toonaangevend bouwt op welke locatie.

2- Renovatie en Decoratie

In ons bedrijf voeren we een nul-risico beleid. Als klant informeert u ons over uw wensen en wij zullen ze dienovereenkomstig uitvoeren. Aan het begin van het seizoen kunt u ons bellen of e-mailen en wij nemen de noodzakelijke stappen om alles uit te voeren. Hierbij kunnen wij de volgende diensten aanbieden;- Installeren en of repareren van sanitair- Installeren van airco’s- Installeren van deur en raamsystemen- Binnen en buitenboel schilderen- Aanbrengen van isolatiemateriaal- Repareren van daken- Schoonmaken en onderhouden van uw zwembad- Tuinaanleg en onderhoud- Bemeubelen van uw appartement. Wij voeren deze werkzaamheden uit op basis van een van te voren afgesproken prijs. Hierdoor komen zowel de klant als wij niet voor vervelende verrassingen te staan. Uiteraard ontvangt u van ons een gespecificeerde factuur. Deze dient gelijk als garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

3- Home Service

Wij verzorgen alle werkzaamheden die bij het door u afgesloten pakket horen. De pakketten zijn op uw gewenste situatie samen te stellen.

4- Notariële vertalingen

Voor notariële vertalingen kunt u contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat de door u geleverde documenten zo snel mogelijk, indien nodig, binnen 2-3 dagen vertaald door een beëdigd tolk aan u worden geleverd.

5- Verzekeringen

Wij kunnen u behulpzaam zijn bij het afsluiten van allerlei verzekeringen en doen hierbij zaken met erkende verzekeringsbedrijven.

6- Verblijfsvergunning aanvraag voor buitenlanders ( aanvraag Ikamet)

Wij kunnen u behulpzaam zijn bij het verkrijgen van uw Ikamet. Dit betreft het invullen van de benodigde documenten, het verzamelen hiervan en het indienen van de aanvraag.

7- Juridische Adviezen

Voor een situatie waarbij u een advocaat nodig heeft; onze advocaten helpen u.

8- Begeleidingsservice bij de staatsgebouwen

9- Ontwerpservice

10- Boodschappen service

Met de boodschappen service bent u verzekerd dat uw aankopen gedaan worden tegen marktconforme prijzen.

11- Verblijfsvergunning

12- Werkvergunning

13- Appartement en huisbestuur service