Tjenester

1-Oppkjøp av Eiendom-Salg-Utleie
Almak,satmak veya kiralamak istediğiniz gayrimenkulleri birlikte çalıştığımız hukuk müşavirimizin gözetiminde teknik danışmanlarımızla kadastro,tapu,belediye,orman,iski, maliye hazinesi,satış veya icra müdürlüğü,tarım ilçe müdürlüğü vs. ilgili kurumlarda inceliyoruz, kararınıza esas olmak üzere talebinize göre sözlü veya yazılı raporluyoruz ve sizin vermiş olduğunuz karara göre, tüm işlemleri en kısa sürede kanuna uygun olarak yaparak , sonuçlandırıyoruz.

2-Investering Konsultasjon
Vi tilbyr alle relaterte tjenester og støtte du vil ha behov for før og etter en investering i Tyrkia.
3-Oppusning og Innredning
Vi benytter oss av en null risiko politikk innen arbeidet vi utfører. Vårt erfarne team av spesialister leverer arbeidet nøye og grundig utført. Etter kontraktene vi inngår overleverer vi det utførte arbeidet komplett og i tide. Før sesongstart kan du formidle oss hvilke arbeids oppgaver du ønsker å få utført og vi vil utføre dem med de krav og punktlighet som vi ville ha gjort i våre egne hjem.
Våre tjenester innenfor oppusning og renovasjon er; rørlegning, oppvarming, kjøling, ventilasjon, arbeid omkring klimaanlegg, elektrisk installasjon, dør-og vindussystemer, konfigurasjon av bad og toalett, interiørarbeid, innvendig- og utvendig maling, gulvarbeid, isolering for lyd, vann og varme, kjøkken dekorasjons arbeid, utvendig applikasjoner, applikasjoner av tak, treverk og smijern, tjenester for applikasjoner i hage og landskapsarbeid er alle tjenester som vi kan tilby.

Det eneste du trenger for å oppnå å få utført disse tjenestene er å kontakte oss og informere oss om hvilke tjenester du ønsker å få utført til hvilket tidspunt du ønsker. Vårt profesjonelle team av eksperter vil så fort som mulig kartlegge en arbeidsplan og gi deg en pris for arbeidet du ønsker å få utført. Med alt arbeid vi utfører gir vi en garanti på materialet og utførelsen av arbeidet, du vil også bli gitt kopier av kvitteringer for materialer vi har brukt i arbeidet.Vær oppmerksom på at vårt selskap har som prinsipp å gasrantere kundetilfredshet som i alle andre arbeid.

4- Hjemmetjenester
Vi tilbyr alle mulige tjenester for å opprettholde vedlikeholdet av ditt hjem nevnt innenfor tjenestepakken..
5- Attestert Oversettelse-Oversettelse godkjent fra Notar-Tolketjenester
Det er nok å ringe oss for å få utført en Notar godkjennelse av oversettelsen av alle dine dokumenter. V ivil hente dokumentene dine og tilbakelevere dem til deg med en Notar godkjennelse innen 2-3 dager.

6-Forsikringstjenester
Vi utfører alle nødvendige skadeforsikringer du ønsker å få utført via pålitelige forsikringsselskaper.
7-Prosedyrer for Utenlandske Personers Oppholdstillatelse (Avtale-Søknad)

8-Juridisk Rådgivning
Vi tilbyr deg de nødvendige advokattjenestene du eventuelt skulle ha behov for via våre samarbeidende advokater.

9-Tjeneste for Ledsagelse og bistand innenfor Offentlige Etater
10-Møbel og Interiør Tjenester
11-Tjenester for Shopping

Med tjenesten for Shopping vil du kunne benytte deg av å handle til riktige priser i all handelen du utfører.
12-Oppholdstillatelse
13-Arbeidstillatelse
14-Styreledelse av Leilighet og Leilighetskompleks